top of page
Search

Ексфолиращи мицеларни барове за лице и тяло! Виждали ли сте такива продукти преди?

Когато клиентите ни видят за първи път мицеларните барове се обръщат с почуда и питат “Какво е това? Кекс ли е? Сапун ли е? Шоколад ли е?”, или просто ги наблюдават, сякаш те ще издадат своята тайна...Сапуни ли са мицеларните барове?


Когато става въпрос за продукт с форма на сапун в клиентите ни се поражда логичният въпрос, дали това е сапун. Ексфолиращите барове не съдържат сапуни и не се пенят при употреба. Когато се намокрят на повърхността им се образува крем, съдържащ малките микросфери от кайсиеви черупки. Поради правилната си сферична форма микросферите не нараняват повърхностният слой на кожата и по този начин я съхраняват здрава. Премахването на мъртвите клетки и всички замърсители от кожата (прах, мазнини, гримове) се дължи на комбинацията между повърхностно-активното вещество, микросферите и ценните масла и екстракти. Процесът по превръщане на бара в крем се нарича самоемулгиране.Могат ли да се използват всеки

ден?


Ежедневното ексфолиране не е добро за нито един тип кожа. При него се намалява значително естественият защитен слой на кожата и тя нама възможност да се възстанови и да възвърне собствените си защитни сили. Често третираната с пилинги кожа може да стане раздразнена. Използвайте мицеларните барове най-много 2 пъти седмично, за да дадете на кожата си възможност да се възстанови напълно и да заблести със здрав и свеж вид. След употреба не забравяйте да нанесете подходящ хидратиращ продукт.


Какво съдържат мицеларните барове?


Натуралния състав на мицеларните барове действа освен като пилинг и като крем-маска. Богатото на витамини, екстракти и ценни масла съдържание ги прави много подходящи за престой вържу кожата. Когато образувате крем-маската с пилинг частици я оставете да подейства около 5 минути върху кожата си, преди да отмиете с вода.

Ето и какво съдържат: Витамини А и Е, екстракт от златни водорасли Laminaria ochroleuca, маслинов сквалан, масла от кокос, карите, кайсия, сладък бадем, пчелен восък, парфюм без алергени.

Каква е разликата между баровете за тяло и лице?


Баровете за лице и тяло са с различен размер на пилинг частиците. При тези за лице частиците са с размер 200 µ, което ги прави достатъчно ефективни да премахнат замърсяванията и да полират в дълбочина, но в същото време не пресдтавляват риск от прекомерно излющване. Мицеларните барове за тяло са с комбинирани частици с размер 200 µ и 500µ, което гарантира максимален ефект, дори и при по-груба кожа.

Съвет от VALÉM - не натискайте силно баровете към кожата си. Те са достатъчно концентрирани и са ефективни дори и при леко плъзгане на продукта.

Стават ли баровете за тяло за лице? Не, защото частиците им са едри и са силни за нежната зона на лицето.Имам ли нужда от мицеларен бар?

Гладката и свежа кожа без несъвършенства, като сухи и лющещи се участъци, наслоени мъртви клетки и следи от грим винаги е носила

самочувствие и е добър начин да запазите свежестта по-дълго по безопасен начин. Употребата на ексфолиращите мицеларни барове ще я направи невиждано гладка и лишена от замърсявания. В допълнение ще имате много по-добра усвояемост на козметичните продукти, които ще нанесете.

Съвет от VALÉM - използвайте ALL DAY & POST-PROCEDURE BODY CREAM за постигане на съвършена гладкост и хидратация! http://bit.ly/2N2clUJ71 views

Comments


bottom of page