top of page
Search

ЗАЩО НИ Е НУЖНА СЛЕД ПРОЦЕДУРНА КОЗМЕТИКА?




Всяка процедура на която подлагаме нашата кожа е свързана с желанието за по-младежки, по-здравословен и сияен външен вид.


Подлагането на козметични и естетични интервенции, като дълбоко ексфолиране, епилация, лазерни процедури, иглени процедури, включително мезотерапии и татуиране, поставяне на филъри и Ботокс довеждат до след процедурни състояния:


-чувство на дискомфорт и сухота

-болка

-зачервяване на кожата

-отоци

-трудно възобновяване на раздразнените участъци -бавна регенерация на повърхностният епител

-кръвонасядания в дермалните слоеве


Когато кожният микробиом е разрушен се намалява и защитната функция на кожата, което е предпоставка за появата на възпалителни процеси и тяхното задълбочаване е пропорционално на честотата на интервенциите, на които се подлагаме.


Използването на козметика, специално разработена за етапите на след процедурно възстановяване е сигурен път към съкръщаване времето на дискомфорта и по-бързото възвръщане към нормалният ритъм на ежедневие. 


Козметика VALÉM е разработена в 2 направления:


1: Вие сами можете да контролирате състава и концентрацията в крайният продукт, като смесвате съставните му части според Вашите нужди.


2: Винаги можете да изпозлвате продуктите и като концентрирана козметика за по-дълбок ефект на Вашите разкрасителни ритуали.


Намерете всички продукти тук!

63 views
bottom of page