top of page
vv_edited.jpg

Козметика

след

процедури?

Всяка процедура на която подлагаме нашата кожа е свързана с желанието за по-младежки, по-здравословен и сияен външен вид.

Подлагането на козметични и естетични интервенции, като дълбоко ексфолиране, лазерни процедури, иглени процедури, включително мезотерапии и татуиране, поставяне на филъри и Ботокс довеждат до след процедурни състояния - чувство на дискомфорт, болка, зачервяване на кожата, отоци, трудно възобновяване на раздразнените участъци, бавна регенерация на повърхностният епител, кръвонасядания в дермалните слоеве.

Когато кожният микробиом е разрушен се намалява и защитната функция на кожата, което е предпоставка за появата на възпалителни процеси и тяхното задълбочаване е пропорционално на честотата на интервенциите, на които се подлагаме.

Използването на козметика, специално разработена за етапите на след процедурно възстановяване е сигурен път към съкръщаване времето на дискомфорта и по-бързото възвръщане към нормалният ритъм на ежедневие. 

Козметика VALÉM е разработена в 2 направления:

1: Вие сами можете да контролирате състава и концентрацията в крайният продукт, като смесвате съставните му части според Вашите нужди.

2: Винаги можете да изпозлвате продуктите и като концентрирана козметика за по-дълбок ефект на Вашите разкрасителни ритуали.

bottom of page